Cibersocietat: innovació social basada en l’ús de les TIC

Fa poc més d’un any es va crear l’àrea de Cibersocietat a la Fundació iBit. Actualment gestionam projectes del Plan Avanza i participam en algun projecte de finançament competitiu.

Treballam per impulsar projectes de:

  • Apropament de les TIC (Tecnologies de la Informació i les Comunicacions) a diferents sectors i àmbits socials i empresarials.
  • Alfabetització digital i informacional.
  • Anàlisis dels indicadors de la Societat de la Informació i del Coneixement a través de l’OBSI (Observatori Balear de la Societat de la Informació) i edició d’informes sobre els usos de les TIC i tendències.
  • Divulgació dels usos de les TIC i les conseqüències en la societat.
  • Divulgació dels projectes de la Fundació iBit.

Participam en pilots que ens proposen altres entitats per veure quines aplicacions els hi veim a tecnologies emergents en nous usos en diferents indrets. Ho provam a l’iBit i proposam com se’n podrien beneficiar diferents sectors.

Som un equip multidisciplinar amb professionals de l’àmbit de la sociologia, la psicologia, el turisme, les ciències de la comunicació, la biologia, la informàtica, l’empresa i el dret, que treballam en equip entre nosaltres, amb altres institucions i amb altres àrees de la Fundació iBit.

A poc a poc vos anirem contant què feim, aprenem i divulgam en cada projecte que estam gestionant o participant.

De moment vos deixam amb una recopilació del “Què estic fent,…” que cada dia anam compartint a l’Oficina Virtual de la Fundació iBit que va posar en marxa l’àrea de Sistemes i Comunicacions.

Share

Comentaris tancats.