La XarxaBit es posa en marxa

La Xarxa de Telecentres de les Illes Balears, XarxaBit, ha donat una passa important amb la signatura a Eivissa dels convenis de col·laboració entre les entitats pitiuses i la Fundació iBit.

Mitjançant aquests convenis es posa en funcionament un telecentre a Eivissa Vila, tres telecentres al municipi de Sant Antoni de Portmany, en concret a Santa Rafel, Santa Agnès de Corona i Sant Mateu d’Aubarca, i s’incorporen a la xarxa els telecentres de  Cala de Bou, Puig d’en Valls, Santa Gertrudis, Sant Carles, Jesús i Eivissa, depenent del Consell d’Eivissa.

Els representants de les entitats i la Presidenta de la Fundació iBit, Pilar Costa, signaren els documents que regeixen la cogestió dels telecentres o PuntBit. Amb aquest acte la XarxaBit ja compta amb 11 PuntBit als que s’hi afegiran 5 de Mallorca el proper 15 d’octubre.

L’acte també s’aprofità per entregar els Diplomes als Dinamitzadors de Telecentre que realitzaren el curs de Dinamització de la Societat de la Informació que es celebrà a Eivissa.

Share

2 comments to La XarxaBit es posa en marxa