iBit, Salut

L’eix sobre el que pivota l’acció de l’iBit en l’àmbit de la Salut és el Centre de Competències d’Integració que afronta reptes com el de Son Espases. Això és possible gràcies a la confiança que diposita en nosaltres la OTIC de l’Ib-Salut. A partir del coneixement generat amb aquesta experiència hem obert una línia de telemedicina que ha posat el focus en la tele-rehabilitació: estalvi de recursos, eficiència clínica i més comoditat per al pacient.

Per altra banda, la gestió del coneixement i la qualificació de bons professionals són un objectiu que no es deixa de costat. En definitiva, a partir d’una “estructura humana que permeti gestionar de manera eficient i independent la intercomunicació dels sistemes d’informació i la integració de dades dins l’àmbit de la sanitat pública de les Illes Balears” com és el CCI, s’utilitza aquesta com a palanca de nous projectes que reverteixen en un ús eficient dels recursos: més per menys.

Share

1 comment to iBit, Salut