Pime Digital: solucions pràctiques pel teu negoci

És evident que actualment les empreses, i més concretament les pimes, tenen dificultats per mantenir la seva activitat en aquest context de crisi. A més, segons les dades de l’Observatori Balear de la Societat de la Informació respecte de les tecnologies de la informació i les comunicacions (TIC), la pime balear està molt ben equipada, si bé els usos que fa de les TIC són millorables. És per això, que des de la Fundació iBit, a través dels projectes emmarcats dins l’addenda del Plan Avanza Pime Digital, plantejam la capacitació d’aquestes mitjançant la difusió de diverses solucions pràctiques i accesibles amb l’objectiu de millorar la competitivitat, la productivitat i la qualitat del treball de les petites i mitjanes empreses balears.

L’ús de les TIC s’ha convertit en un factor molt important de dinamització del creixement econòmic; s’ha mostrat com l’adopció de les TIC per part de les empreses de qualsevol sector econòmic ha ajudat a millorar-ne el rendiment i ha posat les bases d’un model de creixement més sòlid i sostenible. Per això i per apropar aquestes solucions a la pime hem organitzat unes jornades divulgatives a Mallorca, Eivissa i Menorca. En concret, parlarem de la situació de les TIC a les pimes balears, de dispositius mòbils, d’aplicacions lliures, de treball en xarxa, d’aspectes fiscals del comerç electrònic, administració digital i factura electrònica, entre d’altres.

A més, hem preparat un taller introductori a la gestió integral de l’empresa amb programari lliure, que com ja hem explicat té uns avantatges molt clars per a les pimes. En concret, es basarà la formació en l’aplicació OpenERP, una eina lliure molt interessant que pot significar una millora substancial a la gestió de les pimes, i que pot convertir-se en un producte molt atractiu per les pimes de l’àmbit TIC, les quals poden oferir aquesta solució potent i personalitzable als seus clients com a alternativa a programes privatius molt més cars i inflexibles.

Vos podeu inscriure a les jornades de les diferents illes i als tallers aquí

Share

3 comments to Pime Digital: solucions pràctiques pel teu negoci