Pime Digital: solucions pràctiques pel teu negoci (II)

Com vàrem explicar fa uns dies hem organitzat unes jornades a Mallorca, Menorca i Eivissa a les que presentarem diverses solucions del món de les tecnologies de la informació i les comunicacions que poden millorar la productivitat, la competitivitat i la qualitat del treball de la nostre teixit empresarial a les Illes, compost majoritàriament per petites i mitjanes empreses.

Si teniu una pime, treballau en una, o sou autònoms, vos convidam a aquestes jornades i als tallers formatius d’OpenERP que farem s’horabaixa. Malauradament, les places pels tallers a Mallorca s’han exhaurit en un temps rècord, vos convidam però a les sessions que es duran a terme a Eivissa i Menorca dia 15 i 18 de novembre respectivament, o al curs complet de funcionalitats i desenvolupament d’OpenERP que comença dia 22 de novembre al ParcBIT (places limitades). Tant de les jornades del dematí com dels tallers farem l’emissió en directe via iBit.tv.

Així, els dies i llocs de celebració són els següents:

9 de novembre a Mallorca, Cambra de Comerç de Mallorca (c/ Estudi General, 7. Palma)

15 de novembre a Eivissa, Consell Insular d’Eivissa (av. d’Espanya, 49. Eivissa)

18 de novembre a Menorca, Ajuntament d’Alaior (Carrer Major, 11. Alaior)

Vos hi esperam!

Enllaços

+ info Jornades Pime Digital i formulari d’inscripció

+ info Curs OpenERP – Cicle de formació de solucions de programari lliure per a pimes i formulari d’inscripció

Share

Comentaris tancats.