Estalvi, comoditat, eficiència…

Foto: Govern de les Illes Balears

Divendres vam presentar el projecte de tele-rehabilitació de genoll, que comença a rodar a Son Llàtzer. És un projecte que estalvia recursos públics (simplifica les sessions i evita desplaçaments, contribuïnt també en qüestions mediambientals), dóna major comoditat als pacients i és eficient des del punt de vista de la seva rehabilitació.

Aquest projecte ha estat possible perquè hi ha hagut uns informàtics, formats en el CCI, que varen estar a l’aguait de les possibilitats i uns professionals de la salut que, junts, van decidir afrontar el repte.

Crec que aquest és el camí, equips mixtes que assumeixen reptes

Sobre el projecte: està clar que les TIC permeten estalviar recursos, qüestió important especialment en temps de crisi. Està clar també que les TIC ens poden fer la vida més còmoda. I també està clar que, gràcies a les TIC la gestió pot ser més eficient.

Share

1 comment to Estalvi, comoditat, eficiència…