Sessió de treball al Parc Bit

El passat dimecres, dia 10 de novembre, va tenir lloc al Parc Bit, una Sessió de Treball amb entitats del sector de la petita i la mitjana empresa de Balears. El motiu de la reunió era comentar els resultats de l’estudi Les TIC a la pime balear i treure idees per nous projectes i fer propostes d’actuació per poder millorar la competitivitat de les nostres empreses.

La trobada va ser molt positiva, les entitats van participar molt, de fet, van ser elles qui van marcar el ritme de la jornada. Vam començar comentant els resultats de l’estudi sobre implantació de TIC a les pimes de les Illes Balears i a partir d’aquí, vam intentar dibuixar un camí que porti a les nostres empreses a un augment de la seva competitivitat, de la productivitat i a una millora de la qualitat del treball a partir d’un ús efectiu i rendible de les tecnologies de la informació i les comunicacions (TIC).

Tot i que són més les entitats que han col·laborat en el transcurs d’aquest estudi, a la sessió hi van assistir:

Seguirem parlant de TIC i de pimes a la Jornada Pime Digital a Menorca dia 18 de novembre.

Share

1 comment to Sessió de treball al Parc Bit