Assistim al lliurament de diplomes del Telecentre d’Inclusió Social

Divendres passat, dia 17 de desembre a les 11’30h, al Palma Arena, la consellera d’Innovació, Interior i Justícia, Pilar Costa, va lliurar els diplomes dels cursos formatius de l’aula informàtica instal·lada a l’Associació de Lesionats Medul·lars i Grans Discapacitats Físics de Palma.Gràcies a l’acord de col·laboració signat al 2009 entre la a Fundació iBit, ABDEM (Associació Balear d’Esclerosi Múltiple), i ASPAYM ( Associació de Lesionats Medul·lars i Grans Discapacitats Físics) fou creat al 2009 el telecentre per a la inclusió social digital on s’hi han desenvolupat les accions formatives destinades a aquest col·lectiu.

Els cursos, en els que han participat cent vint-i-set alumnes s’han portat a terme entre els mesos d’abril i novembre del 2010, i s’han oferit un total de 616 hores de formació de les següents temàtiques:

Nom del curs

Núm. edicions

Hores

Iniciació informàtica windows

3 132

Ofimàtica openoffice

3 170

Ofimàtica avanzada openoffic

3 138

Software específic de disseny gràfic photoshop

3 88

Software específic de disseny gràfic photoshop avanzat

2 88
TOTAL 14 616

Voldria destacar la valoració dels cursos per part dels alumnes, que ha estat molt positiva en el qüestionari de satisfacció, quant a la docència, característiques, i forma de treballar.

es 17 de desembre a les 11’30h, al Palma Arena, la consellera d’Innovació, Interior i Justícia, Pilar Costa, presideix l’acte de lliurament dels diplomes dels cursos formatius de l’aula informàtica instal·lada a l’Associació de Lesionats Medul·lars i Grans Discapacitats Físics de Palma.

Gràcies a l’acord de col·laboració signat al 2009 entre la a Fundació iBit, ABDEM (Associació Balear d’Esclerosi Múltiple), i ASPAYM ( Associació de Lesionats Medul·lars i Grans Discapacitats Físics) fou creat al 2009 el telecentre per a la inclusió social digital on s’hi han desenvolupat les accions formatives destinades a aquest col·lectiu.

Els cursos, en els que han participat cent vint-i-set alumnes s’han portat a terme entre els mesos d’abril i novembre del 2010, i s’han oferit un total de 616 hores de formació de les següents temàtiques:

Share

Comentaris tancats.