turisLAB a l’assamblea general de turisTEC

Ahir va tenir lloc a la sala de premsa del ParcBit l’assamblea general ordinària del cluster turisTEC, a la que va assistir la consellera d’Innovació, Interior i Justícia, Pilar Costa. Durant la seva intervenció la Consellera va destacar el treball desenvolupat per turisLAB, centre de R+D+i de TIC i turisme vinculat a la Conselleria d’Innovació, Interior i Justícia, a través de la Fundació iBit. De la intervenció destacaria aquestes paraules, extretes de la nota informativa:

“turisLAB és possiblement el millor exponent de l’entorn de col•laboració públic-privada en matèria de recerca i innovació. TurisLAB va nèixer incialment com un laboratori de suport a les iniciatives de recerca dura del clúster com a tal, i del sector turístic balear en general, però la seva evolució ascendent, els resultats d’abast nacional (amb l’exemple de la Factura-e pel turisme espanyol), el nombre creixent de sol•licituds d’entrada en projectes, i el retorn en finançament per a empreses i la nostra Universitat, ens ha permès consolidar un nou conveni més ampli, més ambiciós i més proper a la indústria tecnològica i turística, que confiam tancar en les properes setmanes.”

També es va presentar la memòria de resultats de turisLAB al 2010, on es va destacar que en els darrers 18 mesos turisLAB ha tancat cinc consorcis de projecte amb més de trenta empreses participants, projectes amb finalitat de productes de mercat explotables i innovadors que augmenten la competitivitat del teixit industrial de les empreses TIC-turisme.

Share

Comentaris tancats.