Nosaltres

Aquest és el blog de la fundació iBit, una fundació del sector públic de les Illes Balears adscrita a Vicepresidència Econòmica, de Promoció Empresarial i d’Ocupació. L’objectiu del blog és contar, en primera persona, és a dir pels impulsors directes del projecte, programa o proposta, les feines que es desenvolupen a la fundació.

El blog està en beta permanent, obert a suggeriments i propostes en la seva estructura, disseny, funcionalitats, organització de la informació…. També en quan als continguts, on plantejam avançar cap als conceptes d’open innovation.

La fundació iBit treballa al servei de la societat de les Illes Balears, per això vol plantejar tots els seus projectes amb la col·laboració dels col·lectius implicats promovent-hi la participació dels agents institucionals, econòmics i socials des del primer moment de gestació del projecte fins a la seva implementació en el marc sectorial concret.

Si vols contactar amb nosaltres per a qualsevol qüestió pots fer-ho a través del 971 177 270,  info@ibit.org o deixant un comentari a l’apunt de referència si és el cas.  Ens trobaras a:  Parc Bit. Ctra. Valldemossa, Km. 7,4 Edifici 17 – Planta 3ª Porta D-2 07121 Palma de Mallorca Illes Balears, Espanya Tel: +34 971177270/1.

 

 

Persones de la Fundació iBit

 

Personal de la Fundació iBit

Personal de la Fundació iBit

 

 

 

 

Mostra un mapa més gran

 

Share

Comentaris tancats.