iBitàcoles

“El dia a dia mos menja” és una frase habitual a moltes organitzacions. A l’iBit també. Intentam que no sigui així però… Les iBitàcoles, gestionades per l’OBSI, volen ser una aturada per a la reflexió, un moment per pensar. Podríem dir allò de “no estan todas las que son pero sí son todas las que estan”; és a dir, és un procés que tot just acaba de començar, amb vuit llibres publicats i dos més a punt de presentar-se però molts més en el tinter…

De l’administració digital al ciberassetjament passant per la factura electrònica amb aturada als usos TIC de les llars balears… Són molts i diversos els temes que toquen com diversa és la feina dels distints departaments de l’iBit i, com deia, encara hi ha moltes iBitàcoles pendents… El que pretenem és dotar d’un cos teòric, d’una reflexió, la nostra actuació en la Societat de la Informació. També és una iniciativa d’Open Data: posar a la xarxa els informes, estudis i anàlisis dels que disposam. Ara hem encetat la dinàmica, el que cal és anar-hi aprofundint, millorant.

Pel que fa a les publicacions en concret, aquesta setmana Llorenç Huguet, president del Consell Econòmic i Social, presentà “Les TIC i els Ciutadans“. El proper dimarts 22, Antoni Riera, director del Centre de Recerca Econòmica, presentarà “Programari BIT” i “Pimes en Xarxa“. No t’ho pots perdre, encara que sigui a través de twitter ( #ibit ).

Share

Comentaris tancats.