Les TIC en el sector primari

Aquesta setmana hem presentat GestOli i la setmana que ve presentarem Aforavila, dues eines per al sector primari. Són projectes innovadors que cerquen la inclusió digital de persones i empreses; de consumidors i de treballadors, d’Administració i d’empreses.

L’objectiu principal de l’iBit és accelerar la Societat de la Informació a les Illes Balears. Això vol dir tecnologia però, sobre tot, inclusió digital. De res serveix tenir la millor tecnologia si no la feim servir. El repte, no sempre fàcil, és canviar el xip; canviar la manera de fer feina, inclús de pensar. Aquesta és, possiblement, la major bretxa digital: tenir la tecnologia davant el nas i no decidir-se a fer-la servir. Activar el mecanisme d’implicació de persones i organitzacions en la societat digital forma part de la nostra agenda de treball transversal en tots els nostres projectes.

GestOli i Aforavila són dos exemples de què és possible disminuir bretxes, integrar les TIC en els processos de gestió de les empreses i de l’Administració i vendre per Internet. En el sector primari.

Share

Comentaris tancats.