Setmana de presentacions de projectes de cibersocietat

2010 ha estat un any dens i intens. Cibersocietat ha treballat en un bon grapat de projectes per, analitzar els usos de les TIC (Tecnologies de la Informació i les Comunicacions), acostar un poquet més la societat de la informació i el coneixement a diferents col.lectius, fomentant competències digitals bàsiques i usos avançats de les TIC.

El primer trimestre de 2011 estam presentant els resultat dels projectes del Plan Avanza de l’any passat que queden per presentar, i preparant-nos per continuar treballant amb les línies de treball consolidades, buscant socis i preparant noves propostes per presentar-nos a diferents programes de finançament.

Si voleu conèixer part del que hem estat treballant, aquesta setmana presentarem:

22 de març. iBitàcola 9 (Programari Bit.  Solucions de programari lliure per a les pimes) i iBitàcola 10 (Pimes en xarxa), editades per l’OBSI (Observatori de la Societat de la Informació). Estau convidats a les 12.00 h a la sala de premsa de la Conselleria d’Economia i Hisenda.

Aquesta setmana també està previst presentar les noves funcionalitats del projecte www.aforavila.com a Mallorca, a través d’una roda de premsa, convidant als implicats a explicar les seves experiències en la venda de productes agrícoles per Internet. Aquí teniu un article que va publicar na Maria Antònia Aloy sobre el projecte.

Share

Comentaris tancats.