680.200 euros més per a la Societat de la Informació

Divendres passat el Consell de Govern aprovà encarregar a l’iBit actuacions per avançar cap a la Societat de la Informació:
1.- Oficina Tècnica d’Administració Electrònica (OTAE): interoperabilitat entre les diferents administracions, documentació i formació per a les administracions, transferència de coneixement…
2.- Xarxa de Telecentres de les Illes Balears (XARXABIT): manteniment, coordinació i gestió de la xarxa de telecentres de les Illes Balears.
3.- Observatori Balear de la Societat de la Informació (OBSI): mesurar el grau de desenvolupament de la societat de la informació, mitjançant la selecció d’indicadors i la difusió de la informació sobre el grau d’implantació de les TIC a les Illes Balears.
4.- Laboratori de Projectes Sociotecnològics i Digitals (SODILAB): es planteja com un lloc d’incubació i experimentació amb la participació dels col•lectius socials i el teixit empresarial destinatari de les accions.

Amb aquestes actuacions es consolida el compromís del Govern per avançar cap a la Societat de la Informació i el paper de la fundació iBit com eina per aconseguir-ho.

Share

Comentaris tancats.