III Congrés sobre Metaversos a Eivissa

Els dies 28 i 29 d’abril es celebra a Eivissa el III Congrés sobre Metaversos, Web 3D i Xarxes Socials en Móns Virtuals.  Aquesta trobada va dirigida a educadors, universitaris, experts i professionals relacionats amb el Metavers, empresaris interessats a desenvolupar negocis virtuals, usuaris de les plataformes 3D i a tot el públic en general que vulgui familiaritzar-se o conèixer més de prop tot el relacionat amb els mons virtuals, les seves possibilitats en el món educatiu, la formació, el treball, etc…

El programa del Congrés inclou ponències i taules rodones sobre Art, Educació i Entorns Virtuals o Noves Perspectives de la Publicitat, entre d’altres, on participaran ponents nacionals i internacionals.

Com a les anteriors edicions el congrés s’organitza a Eivissa i aquest any ho fa de la mà de l’Observatori Explor3D, Observatori sobre Metaversos, Videojocs, Mons virtuals i Realitat virtual. Per primera vegada es compta amb RTVE.es com a mitjà oficial i el suport institucional de Red.es. La Fundació iBit ha patrocinat les tres edicions del congrés i aquest any a més hi presentarà la demostració del projecte Play4Health a més de comptar amb la ponència de Xisco Tous, coordinador de l’àrea de salut de la Fundació.

Amb tot això alguns encara us estareu preguntant que és un Metavers. Un Metavers és un món virtual, una virtualització tridimensional que permet la interacció social entre els que hi accedeixen. En paraules de la Viquipèdia el metavers “s’usa sovint per a descriure la visió del treball en espais 3D totalment immersius. Prové de la novel·la Snow Crash publicada en 1992 per Neal Stephenson. Els metaversos són entorns on els humans interactuen social i econòmicament com a icones a través d’un suport lògic en un ciberespai que s’actua com una metàfora del món real, però sense les limitacions físiques“.

Share

Comentaris tancats.