Internet està canviant les coses

Normalment parlam aquí de coses que feim a l’iBit. Avui farem una excepció: #candidatospalma. No, no parlarem de política, tampoc d’una iniciativa empresarial. Vull parlar de com un particular, amb l’ajut del seu blog i les xarxes socials es capaç d’asseure als candidats dels principals partits a l’alcaldia de Palma.

Si tens interès en l’esdeveniment concret el TL de Twitter te donarà el pols. Jo ja he complert l’objectiu del post d’avui: cridar-te l’atenció sobre aquest fet: les coses JA estan canviant. Per a que Balears avanci cap a la Societat de la Informació i el Coneixement no basten les actuacions de les diferents administracions, manca una societat civil, una ciutadania, unes empreses, unes entitats compromeses en la tasca. El d’avui només és un exemple…

Share

1 comment to Internet està canviant les coses