La XarxaBit continua endavant

El passat 31 de maig la Conselleria de Innovació, Interior i Justícia va aprovar l’encàrrec de gestió pel qual es dóna continuïtat al desenvolupament de la Xarxa de Telecentres de les Illes Balears (XarxaBit).

Durant l’any 2010 la XarxaBit va assumir la gestió de 16 telecentres, 10 a Eivissa, 5 a Mallorca i 1 a Formentera i ara és el moment de dinamitzar les accions d’alfabetització digital, de foment de l’administració electrònica i del teletreball que són l’essència de la xarxa.

És per això que durant aquest 2011 donarem molt de pes a la plataforma de formació Moodle per a que tots els usuaris dels telecentres puguin formar-se en els diversos cursos TIC. Paral·lelament es duran accions puntuals de dinamització dels telecentres que consistiran en tallers puntuals i jornades breus de formació.

La infraestructura de la XarxaBit disposa de 8 ordinadors a cada telecentre però la possibilitat d’accedir als cursos a distància possibilita als usuaris i usuàries que puguin continuar la formació des de casa o qualsevol altre lloc.

L’objectiu és ben clar, reduir la fractura digital a les Illes Balears i rompre les barreres de la insularitat mitjançant les noves tecnologies. Per això seguim treballant.

Share

Comentaris tancats.