Nous tallers d’alfabetització digital al centre Aspaym

La setmana passada i en motiu del dia internacional de l’alfabetització, parlàvem al blog de sodiLab de la importància d’adquirir uns coneixements prou avançats en TIC, i de com en molts països encara es produeix una doble escletxa, en estar limitat l’accés a l’educació, i alhora l’accés a les TIC.

Malgrat que en el nostre país l’index d’analfabetisme, entés com la incapacitat de llegir i escriure, és baix (2,2% segons dades del Ministeri d’Administracions Públiques 2009) l’accés a les TIC encara està fora de la realitat de moltes persones. Aquests col·lectius que no saben manejar ni interactuar amb les noves tecnologies, queden així en risc d’exclusió social.

Alguns col·lectius, com les persones amb discapacitat, són especialment vulnerables davant aquesta problemàtica i conscients d’això, la Fundació iBit, amb col·laboració amb ASPAYM i ABDEM ofereix aquest propers mesos d’octubre i novembre, un curs d’alfabetització digital especialment pensat per a ells.

El curs, que és totalment gratuït esta adreçat a persones amb discapacitat, i al seu entorn més proper; familiars, i professionals de l’àmbit sociosanitari i de la dependència, sense coneixements previs ni accés a entorns digitals.

L’objectiu principal del curs pràctic és afavorir l’accés a les noves Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC) en aquest col·lectiu, i reforçar aquells usos informàtics que contribueixen d’una manera clara a la millora de la vida quotidiana de les persones.

Les places, limitades, s’atorgaran per estricte ordre d’inscripció, telefonant al telèfon de contacte de l’associació ASPAYM (971770309).

Més informació aquí.

Share

3 comments to Nous tallers d’alfabetització digital al centre Aspaym

  • Enhorabuena por vuestra clasificación preliminar en los premios Bitácoras. Os deseamos mucha suerte. Un saludo.

  • avatar maloy

    Muchas gracias Gorka. Agradecemos a todos los interesados sus votos. Con suerte todavía puede subir de categoría en estos últimos días. Un saludo.

  • avatar Margalida Vera

    Gracias Gorka. Y suerte a ti también en la categoría de mejor blog de cultura!