L’iBit són les persones

L’iBit fa més de deu anys que treballa per accelerar la societat de la informació a les Illes Balears. La tasca de l’iBit s’ha centrat sempre en anar posant els fonaments, les bases, d’una futura societat del coneixement treballant sempre en els àmbits de la innovació tecnològica i social.

L’ibit són, som, les persones. Persones que amb aquest blog ens volem obrir encara més a la societat de les Illes Balears per a interactuar amb la gent, amb les empreses, amb els agents econòmics i socials.

Es tracta de construir un futur compartit. Per això són imprescindibles plantejaments oberts, open, en la innovació, en les dades, en la governança, en el programari…

Te convit a participar-hi, a ser protagonista d’un nou futur digital per a les Illes Balears.

Share

Comentaris tancats.