Actes de difussió de Play for Health

La setmana passada varen tenir lloc dos actes de difussió on vam presentar Play for Health.

El dilluns 14 va tenir lloc la presentació del projecte dins el Cicle de Jornades Formatives sobre Tendències en Medicina organitzades pel Col·legi Oficial de Metges de les Illes Balears. La presentació va despertar interès entre els assistents.

Des del punt de vista funcional es van plantejar nous models d’organitzar la prestació de serveis de rehabilitació, combinant l’ús de l’eina Play for Health amb els tractaments actuals i introduïnt nous actors en la prescripció de les teràpies, com per exemple els metges dels centres de primària. Això permetria descongestionar els serveis de rehabilitació dels hospitals i alhora contribuiria a la sostenibilitat del sistema.

Per altra banda, també es va constatar que existeixen iniciatives privades interessades en la prestació de serveis privats de telerehabilitació cognitiva basades en la utilització de videojocs al domicili dels pacients.

El divendres 18 es va presentar el projecte dins el IV Congrés de Televisió Digital Interactiva organitzat pel Laboratori de Tecnologies de la Informació Multimedia de la UIB.

En aquesta presentació es van explorar noves vies de distribució dels videojocs a través de les tecnologies de la nova generació de Televisió Digital Interactiva. Això ens permetria arribar al domicili dels pacients fora necessitat d’haver de traslladar cap tipus de hardware addicional, utilitzant només la televisió per poder accedir a les teràpies.

Son noves vies de treball que s’obren de cara a millorar la tecnologia de Play for Health que marcaran el treball futur en les pròximes fases del projecte.

Share

Comentaris tancats.