GestOli al FOROTEC

El passat dijous 24 de novembre Gestoli va estar present al Forotec 2011(jornada de trobada entre els grups d’investigació dels centres de coneixement i tecnològics, i les empreses de base tecnològica) al Parc Bit.

Hi participàrem amb dos actes diferents:

- Un estand informatiu, al qui correspon la imatge d’alt, on se podien visualitzar videos de la DO de l’Oli de Mallorca, consultar la traçabilitat d’oli de botelles de la DO, consultar informació sobre GestOli i la DO, i tastar 2 tipus d’oli amb la marca de garantia.

- Una presentació sobre GestOli dirigida a tots els interessats en tenir més informació sobre l’aplicació. La foto d’abaix ilustra un moment de la presentació.

La presentació sobre GestOli està disponible a continuació:

Aquests actes ens permeten seguir donant a conèixer als possibles interessats i a la societat, la feina feta a la Fundació iBit, a més de mostrar els usos que tenen les aplicacions a dins la societat.

Share

Comentaris tancats.