Butlletí núm. 2 30/11/2011

Notícies

Agustín Cárdenas de Telefónica Móviles i Anne Debrix de Fundació iBit

Participació de la Fundació iBit al Forotec 2011

Un any més, la Fundació iBit ha participat en la tercera edició del Fòrum Tecnològic de les Illes Balears (FOROTEC) els passats dies 24 i 25 de novembre mitjançant un estand institucional, la realització de diverses ponències i d’una sessió monogràfica sobre telèfons intel·ligents. Segueix llegint.

 

Antoni Conde, consultor de la Fundació iBit

L’iBit presenta en el CASEIB 2011 dos projectes d’innovació en l’àmbit de la salut

La Fundació iBit ha presentat en el XXIX Congrés Anual de la Societat Espanyola d’Enginyeria Biomèdica dos projectes basats en la interoperabilitat: el Programa de Detecció Precoç del Càncer de Mama i el programa de seguiment i diagnòstic precoç de la Malaltia Pulmonar Obstructiva Crònica (MPOC). Segueix llegint.

Publicat el segon informe de l’Obsímetre sobre l’equipament i ús de les TIC a les Illes Balears

L’informe “Equipament i ús de les TIC a les Illes Balears. Dades 2011″ és un recull de dades i de projectes rellevants que han tingut lloc durant l’any 2011 a la nostra Comunitat a partir de la publicació que fa l’Institut Nacional d’Estadística (INE) cada any. Segueix llegint.

 

Representants institucionals signataris dels convenis

Signats els convenis per donar continuïtat als telecentres d’Algaida, Esporles, Porreres i Campos

La Direcció General d’Innovació i Desenvolupament Tecnològic, a través de la Fundació iBit, i els ajuntaments d’Algaida, Campos, Esporles i Porreres han fet palès el seu compromís en donar continuïtat a la dinamització dels seus telecentres i mantenir-ne el seu funcionament mitjançant la signatura de convenis. Segueix llegint.

Públic assistent a la jornada de Software LliureGran interès per la Jornada de Software Lliure per a pimes i administracions públiques

L’estalvi de costos i la independència de proveïdors són alguns dels principals avantatges del programari lliure, segons s’ha posat de manifest en la Jornada Software Lliure. Implantació a les administracions públiques i a les pimes. Segueix llegint.


  Activitats

 


  Entrevista

Vídeo entrevista a Alexandra Lizana, formadora del curs d’alfabetització digital organitzat per l’iBit a l’aula d’ASPAYMEntrevista a Alexandra Lizana, formadora del curs d’alfabetització digital organitzat per l’iBit a l’aula d’ASPAYM

Arran dels cursos d’alfabetització digital per a persones amb discapacitat organitzats amb col·laboració d’ASPAYM i d’ABDEM, entrevistam a Alexandra Lizana, formadora del primer grup que ha realitzat el taller, finalitzat el passat 9 de novembre. Segueix llegint.


  L’iBit en primera persona

   Les entrades més destacades del nostre blog

 


  Destacats de les nostres xarxes socials

Imatge presentació Malwaresmartphone Imatge presentació Identitat Digital Portada Informe 2 Obsímetre
 Presentació Malwaresmartphone Vídeo Jornada Software Lliure Informe 2 de l’Obsímetre

 

Share

Comentaris tancats.