Butlletí núm. 4 31/01/2012

Si no pot veure correctament el missatge, segueixi el següent enllaç.

 Butlletí núm. 4 31/01/2012

  Notícies

Informe SI de Fundación Telefónica

Es presenta l’informe de la Societat de la Informació a Espanya 2011 de Telefònica

L’informe recull i analitza els indicadors més importants de la implantació de la Societat de la Informació (SI) a Espanya i permeten realitzar una descripció de la situació actual de la SI. El capítol de les Illes Balears és elaborat des de l’Observatori Balear de la Societat de la Informació de la Fundació iBit. Segueix llegint.

 

Logotip Dr. TIC

Es posa en funcionament el Dr. TIC per a la implantació de les TIC a les empreses

El Dr. TIC és un servei d’assessorament de la Fundació iBit dirigit a empreses amb l’objectiu d’ajudar a millorar la seva competitivitat a través de la incorporació de recursos, eines i aplicacions TIC. Segueix llegint.

Publicada monografia sobre el grau d’adaptació de les entitats locals balears a la llei d’administració electrònica

L’objectiu d’aquest estudi és esbrinar i analitzar en quin estat es troben actualment els ajuntaments i consells insulars de les Illes Balears en el procés d’implantació de l’administració electrònica pel que fa a les seves relacions amb els ciutadans.  Segueix llegint.


  Activitats

 


  Entrevista

Entrevista a Llorenç Valverde sobre alfabetització digitalEntrevista a Llorenç Valverde sobre alfabetització digital

Llorenç Valverde, Vicerector de Tecnologia de la Universitat Oberta de Catalunya, ens respon a preguntes relacionades amb l’alfabetització digital: l’interés en la formació en TIC, propostes d’accions motivadores, la relació entre el desenvolupament econòmic d’un país i la seva escletxa digital i el paper de les xarxes socials en la lluita contra l’analfabetisme digital. Segueix l’entrevista.


  L’iBit en primera persona

   Les entrades més destacades del nostre blog

 


  Destacats de les nostres xarxes socials

Àlbum fotografies inauguració HILAB Imatge vídeo CAVAL Portada Monografia Administració Digital
 Àlbum fotografies Inauguració del Laboratori d’Innovació en la Salut, HILAB Vídeo CAVAL: Un lenguaje común tecnológico para el turismo

 

Monografia 7: Estudi sobre el grau d’adaptació de les entitats locals balears a la Llei 11/2

 

Share

Comentaris tancats.