Butlletí núm. 3 23/12/2011

Banner postal de nadal 2012

Si no pot veure correctament el missatge, segueixi el següent enllaç.

Butlletí núm. 3 23/12/2011

Notícies

Imatge CC cedida per A Salto De Mata

L’iBit presenta una Guia metodològica per a la gestió de la visibilitat i reputació online d’una destinació turística

L’objectiu és proposar una seqüència de tasques per analitzar la visibilitat i reputació d’una destinació turística a Internet. La publicació va dirigida als responsables de les Organitzacions de Màrqueting de la Destinació (OMD). Per configurar la guia s’han provat diferents tècniques sobre la destinació turística de Calvià. Segueix llegint.

 

Antoni Conde, consultor de la Fundació iBit

244 persones aprenen a manejar les tecnologies de la informació de la mà dels cursos d’alfabetització digital

Alumnes sense coneixements previs en noves tecnologies han après a navegar per Internet, crear un compte de correu electrònic o a utilitzar l’Skype, gràcies als 16 cursos d’alfabetització digital amb l’objectiu d’introduir els col·lectius més vulnerables en la Societat de la Informació. Segueix llegint.

L’Hospital Son Llàtzer i la Fundació iBit inauguren el Laboratori d’Innovació en la Salut, HILAB

El passat 14 de desembre quedà inaugurat el Laboratori d’Innovació en la Salut a l’Hospital de Son Llàtzer amb l’objectiu d’incorporar la telemedicina als processos assistencials de rehabilitació per millorar la qualitat dels tractaments. Segueix llegint.

 


Activitats

 


Entrevista

Vídeo entrevista a Xisco Tous, coordinador de l'àrea de Salut de la Fundació iBitEntrevista a Xisco Tous, coordinador de l’àrea de Salut de la Fundació iBit

Entrevista realitzada a Xisco Tous, coordinador de l’àrea de Salut de la Fundación iBit, com a ponent del IV Congrés de Televisió Digital celebrat a la UIB els dies 17 i 18 de novembre i organitzat pel Laboratori de Tecnologies de la Informació Multimèdia. Veure el vídeo.

 


L’iBit en primera persona

Les entrades més destacades del nostre blog

 


Destacats de les nostres xarxes socials

Imatge presentació Malwaresmartphone Imatge vídeo Play4Health Portada Monografia Al4tour
Presentació Taller teórico sobre el diseño metro para móviles WP7 Vídeo Play for Health. Una nova manera de fer rehabilitació Monografia Al4tour

 

Share

Comentaris tancats.