Formació TIC per a emprenedors i empresaris de PalmaActiva

PalmaActiva

El passat divendres 3 de febrer la Fundació iBit va assistir a la presentació de PalmaActiva, la nova Agència de Desenvolupament Local de Palma, abans coneguda com IMFOF. El seu principal objectiu és impulsar el creixement econòmic sostenible i integrador de la ciutat, fomentant la creació i consolidació d’empreses, la capacitació professional i l’ocupació de qualitat des de la cooperació pública-privada i la proximitat a la ciutadania.

Ateses les possibles vies de col·laboració entre la Fundació iBit i PalmaActiva en diferents àmbits comuns, es va considerar clau assistir a l’acte i conèixer en primera persona què fa PalmaActiva i cap a on pretén dirigir-se en el futur.

Com a punt d’inici de la tasca conjunta s’impulsaran actuacions socio-tecnològiques i digitals per a pimes i emprenedors. És el cas de la iniciativa Dr. TIC, la unitat d’assessorament tecnològic per a  pimes que ofereix la Fundació iBit i que es considera el primer vincle col·laboratiu amb PalmaActiva. Es crea llavors una sinergia entre els objectius de l’entitat de Palma i la voluntat de l’iBit d’impulsar la implementació i ús intensiu, correcte i segur de les TIC per millorar la seva productivitat, competitivitat i reducció de costs.

El primer pas de la col·laboració és la creació, difusió i execució del programa formatiu TIC presencial de PalmaActiva. Així, la Fundació iBit impartirà els cursos relacionats en TIC que ofereix PalmaActiva, relacionats amb xarxes socials i reputació 2.0, smartphones o solucions open source per a pimes. Consultau aquí el programa de cursos de noves tecnologies.

Així, per la Fundació iBit és clau col·laborar amb una entitat que té un contacte directe amb els beneficiaris finals de les nostres accions: empreses i emprenedors. Per tant, de ben segur naixeran altres sinergies.

 

Share

Comentaris tancats.