Avui celebram una fita: els 1000 followers. Gràcies!

Avui hem assolit una fita important dins el transcurs de la Fundació iBit: 1.000 seguidors al Twitter.

Mosaic 1.000 seguidors Twitter. Vos podeu trobar?

Vos podeu trobar?

En primer lloc vos volem donar les GRÀCIES mitjançant aquesta entrada i a més vos feim aquest petit homenatge: un mosaic divertit compost pels avatars dels 1.000 seguidors. Vos podeu trobar?

A més a més, volem fer mencions especials als followers @urbancampredo @turistec @pedroramis @EstabloPegaso @IT2B i @perejoanoliver, entre d’altres, els quals ens ajuden a difondre el nostre contingut ja sigui mitjançant mencions, retweets o els diaris en línia de paper.li. Però no volem deixar de banda als usuaris que ens influeixen a nosaltres com és @red.es @cenatic @ontsi @iBalears, organismes importants a l’hora de difondre articles o estudis relacionats amb la tecnologia i la Societat de la Informació.

Després de quasi 3 anys amb usuari al Twitter, aquesta xarxa suposa una eina de comunicació clau dins la Fundació iBit. Com a eina basada en el microblogging ens permet també estar molt a prop d’usuaris amb els que compartim l’interès comú de la innovació tecnològica. Aquest fet suposa poder intercanviar coneixement constantment i retroalimentar-nos els uns amb els altres, ja sigui amb converses, retwetts o simplement clicant damunt enllaços. Especialment el Twitter és molt efectiu en els casos de retranmissions d’activitats, ja que es converteix en el punt de confluència de totes les opinions i comentaris generats al voltant de l’acte en temps real, contingut que posteriorment mitjançant l’eina Storify queda recollit en un sol lloc web de manera històrica (vegeu el cas de l’storify de la Sessió Smartphone).

Tweepskey @ibitorg

Tweepskey @ibitorg

Per acabar, volem mostrar-vos dues aplicacions que hem descobert per a la visualització de la influència dels seguidors d’un usuari de Twitter. Es tracta de Tweepskey i Klout. La primera és una aplicació que mitjançant cercles podem conèixer la importància dels nostres seguidors o tweeps, en funció del seu tamany, ubicació i color. La segona ens ofereix una visió aproximada dels usuaris a qui més influim i els que més ens influeixen. Us animam a fer la prova.

Esperam poguem seguir creixent i poder celebrar els 2.000 seguidors!

Share

Comentaris tancats.