Butlletí núm. 5 29/02/2012

 Butlletí núm. 5 29/02/2012

  Notícies

Congrés Metaversos

Una nova edició del Congrés Internacional de Metaversos se celebrarà a Eivissa

El 14 de febrer es va reunir el comitè científic de l’Observatori 3D per treballar en el 3Dweek-CIM 2012 que es realitzarà del 12 al 16 de setembre a Eivissa. La Fundació iBit i el Govern donen el seu suport i reafirmen el seu interès en la realitat virtual i el 3D. Segueix llegint.

Logotip Dr. TIC

Presentats els resultats de l’estudi sobre el grau d’implantació de l’eAdministració a les entitats locals de les Illes Balears

Entre altres conclusions, els assistents varen arribar a l’acord que és necessari seguir millorant la simplificació dels procediments oferits amb eAdministració per tal que s’aconsegueixi una millora real de l’eficiència en relació als tràmits que es fan en paper. Segueix llegint.

Dr. TIC es presentarà als empresaris i emprenedors de les Illes Balears

La presentació de “Dr.TIC. Tractament tecnològic per al teu negoci” serà el proper 5 de març a les 19.30 hores a la Sala de Premsa del ParcBit. A l’esdeveniment es convida a assistir a empresaris i emprenedors que vulguin millorar la seva competitivitat a través de les TIC. Segueix llegint.

 


  Activitats

 


  Entrevista

Entrevista a Llorenç Valverde sobre alfabetització digitalEntrevista a Tomeu Vidal de l’ajuntament de Campos sobre l’eAdministració

Tomeu Vidal és el tècnic informàtic de l’ajuntament de Campos, un dels municipis de les Illes Balears que més ha avançat en la implantació de l’adminitració electrònica.  En Tomeu ens conta com està anant aquest procés, quins són els primers resultats i beneficis per als ciutadans de Campos, quina feina els queda per fer, etc. Segueix l’entrevista.

 


  L’iBit en primera persona

   Les entrades més destacades del nostre blog

 


  Destacats de les nostres xarxes socials

Presentació Treballa la teva xarxa de contactes Imatge vídeo trailer Dr.TIC Portada Monografia Administració Digital
 Presentació: Treballa la teva xarxa de contactes Vídeo avanç Dr. TIC. Tractament tecnològic per al teu negoci Estudi sobre el grau d’adaptació de les entitats locals balears a la Llei 11/2007

 

 

Share

Comentaris tancats.