P4H finalista a la convocatòria dels premis @ASLAN

El projecte Play for Health (P4H) ha estat seleccionat com a finalista en la Categoria Sanitat de la “IV Convocatoria de Premios @asLAN a Administraciones y Organismos Públicos” organitzada per la Asociación de Proveedores de Red, Internet y Telecomunicaciones (@asLAN). Aquesta convocatòria té com objectiu donar a conèixer i premiar experiències d’èxit en l’Administració Pública Espanyola en l’aplicació i l’ús de les TIC.

En aquesta edició de 2012 han concursat un total de 71 Casos d’Èxit de 59 Organismes Públics, entre els que s’han seleccionats 24 finalistes a través d’un procés de votació en el que han participat 635 professionals del sector.

Ara s’obri un nou període de votacions web i presencials, fins dia 20 de març, en el que s’haurà d’escollir al projecte guanyador de cada categoria.

Dia 29 de març, en el marc de la fira i congrés especilitzat en xarxes i tecnologies convergents (SITI/asLAN’2012), es donaran a conèixer els guardonats durant la gala oficial de lliurament de premis. L’acte estarà presidit per Borja Adsuara, Director General de la entitat pública Red.es, pertanyent al Ministeri d’Indústria, Energia i Comerç i contarà amb la presència de representats de diferents Organismes Públics, directius d’empreses associades a @asLAN i mitjans de comunicació.

Share

Comentaris tancats.