Continuam amb la formació presencial als telecentres

L’Ajuntament de Campos i la XarxaBit han organitzat per aquesta setmana un nou taller formatiu en OpenOffice per als usuaris i usuàries del PuntBit del Centre Polivalent.

Aquest taller de 6 hores de durada pretén iniciar les persones inscrites en l’edició de texts, els fulls de càlcul i les presentacions o, el que és el mateix, en Writer, Calc i Impress, tres dels programes del paquet ofimàtic OpenOffice.

Malgrat la finalitat de la XarxaBit no és realitzar cursos presencials, aquests tallers permeten als usuaris i usuàries adquirir les nocions bàsiques, un petit tast, per a poder continuar la seva formació TIC a través de la plataforma d’e-learning Moodle.

Cal tenir en compte que cada PuntBit només compta amb vuit ordinadors, una xifra ideal per a què el dinamitzador o dinamitzadora del telecentre pugui tutoritzar de forma individual totes les persones que hi acudeixen. Així tothom que vulgui pot anar al telecentre i autoformar-se en navegació per Internet i correu electrònic, ofimàtica i moltes altres matèries.

Des de la XarxaBit continuarem realitzant tallers presencials als distints telecentres però si no podeu aconseguir una plaça no us preocupeu, amb l’ajuda del dinamitzador/a i la plataforma d’autoformació podreu completar el vostre currículum TIC.

Share

Comentaris tancats.