Sistemes i l’ajuda a projectes

Hem parlat un parell de vegades sobre la importància que té aplicar el coneixement i de com sistemes intenta fer-ho als projectes dels diferents departaments que ens demanen ajuda. Aquest coneixement, aquest know how, és fruit de l’experiència assolida en projectes o feines dins el mateix departament de sistemes, oficina virtual, blog, backups, màquines virtuals, configuracions de servidors, firewalls i un llarg etcètera que ens fan assolir aquest mencionat coneixement i experiència, necessaris per a poder donar una mà quant sigui requerit.

En què sol consistir aquesta ajuda? Doncs pot ser des de modificar un apartat concret de la web del projecte, afegir una funcionalitat o ajudar-los amb problemes de configuracions, entre altres. Es pot trobar un llistat dels projectes als quals sistemes dóna suport a OpenTIC. Un darrer projecte que ha sol·licitat la nostra ajuda és el Dr. Tic, un servei d’assessorament tecnològic per a empreses que volen obtenir una visió general del grau d’ús de les TIC al seu negoci.

Dr Tic

Dr Tic

Amb la nostra experiència l’ajuda a Dr.Tic és més que òbvia i no només amb la millora de l’entorn web si no també a l’hora de contestar les preguntes més tècniques dels pacients, o donant suport a les persones encarregades de contestar els dubtes que sorgeixen. D’aquesta manera fan que Dr.Tic sigui una eina d’allò més fiable i la gent pugui, dia a dia, consultar els seus dubtes sabent que darrera hi ha un grup de gent amb el coneixement i experiència suficients per a poder respondre i donar solució als seus dubtes, d’aquesta manera sistemes també passa a expandir el seu know how a un altre àmbit fins ara “desconegut”!

Share

Comentaris tancats.