Butlletí núm. 6 02/04/2012

 Butlletí núm. 6 02/04/2012

  Notícies

Taula rodona: Tecnologia en el Sector Públic per oferir un millor servei

Play for Health, guanyador dels Premis asLAN 2012 en la categoria sanitat

Play for Health ha destacat per ser un projecte que beneficia a l’administració pública de les Illes Balears per la reducció de costos i la millora de l’eficiència en la sanitat balear. Segueix llegint.

Cursos PalmaActivaEls cursos de Dr.TIC arriben a 60 empresaris i emprenedors de PalmaActiva

Amb el mes de març s’acaba el primer trimestre de formació en noves tecnologies que ha oferit PalmaActiva, l’Agència de Desenvolupament Local de L’Ajuntament de Palma, i la Fundació iBit, de la qual s’han beneficiat 60 empresaris i emprenedors. Segueix llegint.

Logotip UOCAlumnes de telemedicina de la UOC podran realitzar les pràctiques a la Fundació iBit

La Universitat Oberta de Catalunya (UOC) i la Fundació iBit signen un conveni de col·laboració per a què alumnes d’aquesta universitat puguin realitzar pràctiques i projectes de final de carrera a la l’àrea de salut de la Fundació. Segueix llegint.

 

Dr TIC ja té el suport de la Cambra de Comerç de Mallorca, PalmaActiva i Tria Serveis de PIMEMDr TIC ja té el suport de la Cambra de Comerç de Mallorca, PalmaActiva i Tria Serveis de PIMEM

L’acte de presentació de Dr.TIC comptà amb l’assistència de nombrosos empresaris i emprenedors, els quals pogueren ampliar la informació mitjançant una presentació tècnica acompanyada de la projecció del vídeo promocional de Dr. TIC. Segueix llegint.


  Activitats

 


  Entrevista

Entrevista entitats col·laboradores Dr.TICEntrevista a les entitats col·laboradores del Dr.TIC

Hem entrevistat a Tria Serveis de PIMEM, PalmaActiva i Cambra de Comerç de Mallorca perquè donin la seva recomanació TIC a les empreses que vulguin millorar la seva competitivitat. La conexió a Internet, la formació i la factura electrònica són els suggeriments que fan als empresaris i emprenedors per tal de millorar el seu estat tecnològic. Segueix l’entrevista.

 


  L’iBit en primera persona

   Les entrades més destacades del nostre blog

 


Destacats de les nostres xarxes socials

Tests vídeojocs projecte CuPiD Imatge vídeo trailer Dr.TIC Portada Monografia Administració Digital
Presentació: Treballa la teva xarxa de contactes Vídeo promocional Dr. TIC: NO TIC Social Estudi sobre el grau d’adaptació de les entitats locals balears a la Llei 11/2007

 

 

Share

Comentaris tancats.