Play for Health guanyador dels premis asLAN en la categoria de sanitat

El passats 27, 28 i 29 de març es va celebrar al recinte firal de Madrid (IFEMA) el congrés i exposició SITI 2012, organitzat per l’Associació de Proveïdors i Xarxes de Telecomunicacions asLAN. SITI/asLAN és la fira professional i especialitzada, dirigida a tots els interessats en solucions per a les administracions públiques, operadores de telecomunicacions, grans corporacions i PIMES en l’ambit de les xarxes de comunicacions.

En el marc d’aquesta fira és va realitzar la IV Convocatòria de Premis asLAN a Administracions i Organismes públics. La Fundació IBIT hi va presentar el projecte Play for Health per optar al premi en la categoria de sanitat.

Aquests premis són una oportunitat per presentar i donar a conèixer experiències d’èxit de projectes, realitzats dins l’administració pública espanyola, on l’aplicació i l’ús de les TIC hi tenen un paper principal.

En aquesta quarta edició dels premis, marcada per la difícil situació econòmica que afecta als sectors públic i privat, s’ha destacat l’aportació dels projectes a la reducció de costos i a la millora de l’eficiència.

El projecte Play for Health, desenvolupat a la Fundació IBIT amb la col·laboració de l’Hospital Son Llatzer, l’Hospital de Manacor i la Residència de l’IMAS Bartomeu Quetglas de Felanitx, ha resultat guanyador a la categoria de sanitat.

El principal interès de la Fundació IBIT era el de donar a conèixer el projecte a les empreses participants a la fira per despertar l’interès d’alguna d’elles en col·laborar i establir possibles sinergies de cara a una futura comercialització del producte Play for Health.

Aquest premi ha suposat, a més d’una important difusió del projecte, un reconeixement a la feina feta durant aquests anys. Però sobretot, ha confirmat que Play for Health és un projecte amb futur, ja que va en la línia de la reducció de costos i la millora de l’eficiència en els processos de rehabilitació, ja sigui en l’àmbit públic o en el privat.

Enhorabona a tots els que ho heu fet possible.

Share

Comentaris tancats.