S’acosta el Dia d’Internet i seguim alfabetitzant en matèria digital tot l’any

Convocatòria d'empreses expositores per la Jornada Professionals pràcTICs pel Dia d'Internet

Convocatòria d'empreses expositores per la Jornada Professionals pràcTICs pel Dia d'Internet

Cada any dia 17 de Maig és el Dia d’Internet, el dia mundial de les comunicacions i la societat de la informació. Des de fa uns anys la Fundació iBit organitza alguna activitat. Aquest any estam muntant la “Jornada de professionals pràcTICs”. L’activitat que organitzam juntament amb TRIA Serveis, la Cambra de Comerç de Mallorca, Palma Activa i el ParcBit, va en la línea de l’exposat a l’article 121 del document de conclusions del Cim Mundial de la Societat de la Informació:

“És necessari contribuir a què es coneixi millor Internet per a què es converteixi en un recurs mundial verdaderament accessible al públic. El 17 de maig Dia Mundial de la Societat de la Informació, se celebrarà anualment i servirà per donar a conèixer millor la importància que té aquest recurs mundial, en especial, les possibilitats que poden oferir les TIC a les societats i economies, i les diferents formes de reduir l’escletxa digital”.

La jornada estarà composta per una exhibició d’empreses que ofereixen tecnologia (TICs) per mostrar-la a les empreses que la vulguin incorporar. Sobretot va dirigit a les pimes i micropimes que encara no fan un ús molt intensiu de les TIC i es vulguin acostar a conèixer quines millores i competitivitat poden obtenir introduint les TIC als seus negocis. Les empreses que vulguin exhibir els seus serveis i productes TIC es poden inscriure fins dia 30 d’abril. Aquí podreu consultar la informació i les bases de la convocatòria.

També s’organitza una taula rodona on es convidaran a dos ponents per explicar quins usos fan i es poden fer de les TIC per millorar la gestió dels negocis i la visibilitat d’aquests. A la taula rodona hi haurà un espai reservat per als dos professionals més pràcTICs que hagin participat en el concurs que tenim obert fins dia 26 d’abril en la web del Dr. TIC. Animeu-vos a participar si encara no ho haveu fet, va dirigit a empreses no tecnològiques que hagin implantat tecnologies de la informació i les comunicacions en els seus negocis. Aquí podeu trobar les bases del concurs.

L’agenda definitiva del Dia d’Internet la publicarem a principis de maig.

Fomentant l’alfabetització digital tot l’any

La Fundació iBit no es limita només a crear activitats per disminuir l’escletxa digital el Dia d’Internet. De fet a través del projecte Dr. TIC, finançat per la Vicepresidència Econòmica, de Promoció Empresarial i d’Ocupació del Govern de les Illes Balears, fomenta la incorporació de les tecnologies en les pimes, resolvent-los dubtes de forma personalitzada i prescrivint tecnologia. A més també prepara cursos i tallers d’iniciació per donar a conèixer diferents temes relacionats amb les TIC.

La setmana passada es va donar a conèixer el programa de cursos que Dr. TIC ha preparat amb TRIA Serveis. Aquí podeu veure la programació i aquí una breu descripció. A la web de TRIA Serveis ahir ja es va publicar una fotografia del primer curs ¡Ya no tengo miedo a las máquinas!

Share

Comentaris tancats.