Com fer una gestió amb l’administració electrònica?

En motiu del dia d’internet que es celebrarà el proper dijous 17 de maig l’ajuntament de Campos ha organitzat una jornada orientada a donar conèixer diferents aspectes  de l’administració electrònica. Entre ells hi haurà una xerrada/demostració de com fer una gestió amb l’administració electrònica en la qual participam des de l’OTAE.

L’objectiu de la xerrada/demostració és oferir una visió d’usuari de serveis d’administració electrònica, per tal de donar a conèixer per una banda que és l’administració electrònica i per altra com es pot emprar per tal d’aprofitar els avantatges que ofereix.

La primera part serà una presentació on es mostraran els principis bàsics de la Llei 11/2007, així com una introducció teòrica a dues eines bàsiques per a emprar els serveis de l’administració electrònica, la seu electrònica i els certificats digitals i més concretament el DNI electrònic. També es mostraran un conjunt de serveis d’administració electrònica, ja sigui de l’administració general de l’estat, de la comunitat autònoma o de les entitats locals, que són interessants de cara als ciutadans, empreses o entre les pròpies administracions públiques.

La segona part estarà més orientada a fer una demostració d’ús dels serveis, així primer es realitzarà un tràmit telemàtic amb l’ajuntament de Campos i després els assistents podran realitzar proves d’ús dels serveis presentats.

A més a més, cal destacar, que hi haurà un equip de funcionaris de la policia nacional que renovaran i expediran el DNI electrònic, una peça fonamental en l’ús de l’administració electrònica. També es realitzaran dues ponències de caire més tècnic: orientació al nou protocol IPv6 i una aproximació i experiència pràctica de virtualització d’escriptoris.

Share

Comentaris tancats.