Ja tenim els guanyadors del concurs “Cercam professionals pràcTICs”

Ahir en una roda de premsa el vicepresident de la Fundació iBit, Miquel Bernat, va anunciar els dos guanyadors del concurs “Cercam professionals pràcTICs” que es vam posar en marxa el passat 13 d’abril. Asier de la Fuente, autònom i propietari d’Asier 3D, una empresa dedicada al disseny específic en 3D d’entorns, interiors arquitectònics i també d’imatges de productes, i Diana Villanueva, gerent i única treballadora d’una micropime especialitzada en la venda online d’articles per a festes infantils, chiquiparty.es, han estat els seleccionats pel jurat. En aquesta entrada podreu trobar més informació dels guanyadors.

Fent balanç del concurs, han participat un total de 28 professionals, entre autònoms i micropimes de la nostra comunitat autònoma, de sectors d’activitat ben diferents, entre els quals es troben professionals de l’àmbit de la restauració, assessoria i consultoria, ensenyament, sector alimentari, turístic i lleure, entre d’altres.

La selecció dels dos guanyadors per part dels membres del jurat, format per representats de la Fundació iBit, Cambra de Comerç de Mallorca, TRIA Serveis de PIMEM i PalmaActiva, ha estat prou difícil perquè hi ha hagut un nivell de competitivitat en l’ús de les noves tecnologies bastant elevat entre les 10 empreses que van passar a la fase de finalistes. Tot i així, estam contents i agraïts per la participació de tots els professionals en el concurs i aprofitam per convidar-los a la Jornada de professionals pràcTICs que tendrà lloc el proper dijous dia 17 de maig a partir de les 17 hores a les Cases de Son Espanyol en motiu del Dia d’Internet.

Recordar que el concurs ha estat finançat per la Direcció General d’Innovació i Desenvolupament Tecnològic de la Vicepresidència Econòmica, de Promoció Empresarial i de Treball del Govern de les Illes Balears en el marc de la iniciativa Dr.TIC.

Share

Comentaris tancats.