Butlletí núm. 8 15/05/2012

Notícies

 

Concurs Cercam Professionals pràcTICsAsier 3D i Chiquiparty, guanyadors del concurs Cercam professionals pràcTICs

Ja tenim els guanyadors del concurs: Asier 3d, una empresa dedicada al diseny específic en 3D d’entorns, interiors arquitectònics i també imatges de productes, i Chiquiparty, micropime especialitzada en la venda en línia d’articles per a festes infantils. Segueix llegint.

Taula rodona: Tecnologia en el Sector Públic per oferir un millor serveiCelebram la Jornada de professionals pràcTICs

El 17 de maig, Dia d’Internet, apropam les tecnologies a les empreses de Balears, en el marc del projecte Dr. TIC. La jornada està compresa per una mostra de productes i serveis tecnològics amb activitats didàctiques gratuïtes a càrrec de les empreses expositores, i una taula rodona amb experts i casos d’èxit seleccionats a partir del concurs “Cercam professionals pràcTICs”. Segueix llegint.

4a Jornada d'Administració ElectrònicaEl Pla Anibal a la 4ª Jornada d’Administració Electrònica

Al voltant de 160 representants de diverses administracions públiques participaren el passat 27 d’abril en la IV Jornada d’Administració Electrònica. El propòsit d’aquesta jornada fou donar a conèixer la situació actual dels projectes d’administració electrònica, experiències de diferents Administracions i futures línies de treball. Segueix llegint.

Curs Ja no tenc por a les màquinesL’iBit organitza cursos d’alfabetització digital per a empreses, en col·laboració amb TRIA Serveis de PIMEM

Els cursos d’alfabetització digital van dirigits a petites i mitjanes empreses que encara no estan connectades a Internet o en fan un ús molt bàsic. Els objectius d’aquestes accions formatives és que adquireixin unes primeres nocions sobre les noves tecnologies i entenguin com poden beneficiar les TIC  a la competitivitat i productivitat dels seus negocis. Segueix llegint.

Concurs EurekaEls emprenedors del concurs Eureka coneixen Dr.TIC

El Dr. TIC es presentà als emprenedors d’Eureka 2012 dintre del programa formatiu del concurs per tal que puguin tenir en compte la incorporació d’eines TIC durant el procés d’engegament dels seus negocis. Segueix llegint.

 


  Activitats

 


  Entrevista

Juan Salvador Sánchez, creador de la plataforma Botize

Entrevista a Juan Salvador Sánchez, ponent de la taula rodonda “Professionals pràcTICs” i creador de la plataforma Botize

“En este encuentro voy hablar de casos reales, ilustrando con ejemplos diferentes formas de emplear las redes para ofrecer servicios. Lo más interesante es que todo esto esté automatizado.

«En las redes no funciona la publicidad, sino los servicios»

Segueix l’entrevista al suplement B@leópolis del diari El Mundo.


  L’iBit en primera persona

   Les entrades més destacades del nostre blog

 


  Destacats de les nostres xarxes socials

Tests vídeojocs projecte CuPiD Presentació Crea un blog con blogger Article revista Rehabilitación
 Àlbum fotografies: Making of videojocs projecte CuPiD

 

 

Presentació: Crea tu blog con Blogger

 

Article Revista Rehabilitación: Play for Health (P4H), una nueva herramienta en telerehabilitación

 

Share

Comentaris tancats.