Pla ANIBAL a ECEG 2012

La propera setmana, el 14 i 15 de juny, es realitzarà a Barcelona el 12 European Conference on eGovernment, es tracta del congrés més important d’Europa en quant a Govern electrònic. Pel mes de gener vàrem presentar una comunicació que ens varen acceptar, per tant el dijous dia 14 a les 10:45 farem la presentació de “Plan ANIBAL, Applying European strategy to the Balearic Islands“ 

La comunicació analitza la implantació del Pla ANIBAL des d’un punt de vista de les recomanacions que es fan a Europa, en concret de l’Agenda Digital Europea, i de les comunicacions de la Comissió al Parlament Europeu, al Consell, al Comitè Econòmic i Social Europeu i al Comitè de les Regions “Cap a la interoperabilitat dels serveis públics europeus” i “Pla d’acció sobre administració electrònica 2011-1015“. En la comunicació que hem realitzat es veu com l’estratègia que promou el Pla ANIBAL i que estem aplicant a Balears per tal d’implantar l’administració electrònica d’una manera eficient encaixa perfectament i segueix fil per randa les recomanacions que es fan des dels estaments europeus. Així doncs la principal política que es marca des del Pla ANIBAL que consisteix en la reutilització tant de coneixement com de programari alhora d’implantar l’administració electrònica així com l’esforç que es fa en quant a coordinació entre administracions per tal de realitzar un desenvolupament de l’administració electrònica més eficient venen marcades com a pautes a seguir des d’Europa.

Per altra banda, a part de presentar la comunicació tenim previst aprendre molt escoltant i seguint diferents comunicacions d’entre les més de 180 que estan previstes, on es mostraran els treballs més avançats en quant a govern electrònic de tota Europa i ens permetrà tenir una visió clara de quin és l’estat actual de l’art i quin s’espera que sigui el futur d’aquesta matèria. Pels qui estigueu interessats en seguir l’evolució del congrés s’ha recomanat emprar l’etiqueta #ECEG al twitter, nosaltres ho farem a través de la nostra compta @OTAEIBIT.

 

Share

Comentaris tancats.