El mes de juny impulsam el comerç electrònic entre les empreses de Balears

La Fundació iBit juntament amb la Direcció General d’Innovació i Desenvolupament Tecnològic del Govern de les Illes Balears col·laboren amb el programa de Red.es “¿Vendes en Internet?” d’impuls del comerç electrònic per tal de difondre el seu ús entre les pimes i autònoms de les Illes Balears.

Per això, els propers 26 i 27 de juny es realitzaran al Parc Bit els tallers pràctics “Vens a Internet? El teu negoci sense límit” amb els quals també s’oferirà assessorament personalitzat i es donaran respostes als principals dubtes de les pimes i autònoms, ja sigui aquelles que s’inicien en el comerç electrònic o aquelles que volen millorar alguns aspectes.

Els tallers, de 16 hores de duració, es divideixen en quatre blocs temàtics, cada un de 4 hores: el negoci, el màrqueting, aspectes legals i aspectes tècnics. Així, es resoldran preguntes com “Com puc passar del negoci tradicional a la venda per Internet?”, “Com puc fer visible el meu negoci a Internet?”, “Quina és la normativa legal nacional i europea aplicable al comerç electrònic?” o “Quina és la plataforma de comerç electrònic que més s’adapta al meu negoci?”.

Objectiu i continguts dels tallers sobre comerç electrònic de Red.es

Objectiu i continguts dels tallers sobre comerç electrònic de Red.es

La campanya de Red.es s’esten fins al 30 de juny, data fins a la qual se celebraran tallers de formació arreu d’Espanya i es prestaran serveis d’assessorament personalitzats per resoldre consultes concretes de les empreses mitjançant el portal web vendeseninternet.es, amb informació útil sobre catàlegs de proveïdors i productes tecnològics, casos d’èxit, continguts didàctics, esdeveniments, etc.

El comerç electrònic suposa un nou canal de venda que pot aportar vendes i ingressos en un futur, reduir l’escletxa digital en el sector empresarial de les Illes Balears i dotar a les pimes d’eines de futur per ser competitives. En aquest sentit el Dr.TIC dóna el seu suport complet a aquest tipus d’activitats i, per tal de recolzar la difusió de les oportunitats del comerç electrònic, ha creat per aquest mes de juny la I Campanya de Salut TIC: “El mes de Juny Ven (de vendre) a Internet!”. Durant tot el mes es realitzaran diverses accions de difusió per impulsar l’ús i incorporació del comerç electrònic per part de les empreses i emprenedors de Balears.

Per a més informació consultau el programa complet dels tallers. Per a inscriure-vos i poder assistir als tallers ompliu el següent formulari.

Share

Comentaris tancats.