Presentació de la monografia número 6 en el Dia de l’Oficina a casa

Aquest divendres 22 de juny es celebra El Dia de l’Oficina a casa, una iniciativa destinada a fomentar el desenvolupament tecnològic, la responsabilitat social, i la millora del medi ambient, i és per això que la Fundació iBit hi participa amb la presentació de la monografia; Teletreball, quan el treball deixa de ser a un lloc.

La presentació serà un acte virtual organitzat per Microsoft Innovation Center Tourism Tecnologys (MICTT) i la Fundació iBit i en el qual es presentarà la monografia; Teletreball, quan el treball deixa de ser un lloc.

La nova publicació, número 6 de l‘Observatori Balear de la Societat de la Informació, realitza una anàlisi sobre el concepte del teletreball, un repàs històric de la implantació, els seus avantatges i els seus inconvenients, una revisió de la legislació i una proposta metodològica i concreta per a posar-lo en pràctica. Com és habitual, una vegada realitzada la presentació, la monografia completa podrà ser descarregada en pdf des del web d’OBSI.

La presentació de la publicació serà a càrrec de Jordi Morell, autor de la monografia i consultor de la Fundació iBit, i comptarà també amb la intervenció de Miquel Bernat, vicepresident de la Fundació iBit i Peio Oiz, director del MICTT.

A més a més, es donaran a conèixer dos casos pràctics de teletreball; Ruben Gonzalo i Natalia Gallego, professionals que apliquen amb èxit el teletreball en la seva activitat professional.

L’esdeveniment es podrà seguir en directe a través del següent enllaç: http://bit.ly/MaVlAL on prèviament els interessats han de registrar-se i haver instal·lat l’aplicació de videoconferència Live Meeting des de l’enllaç http://bit.ly/N9ckYX.

Una vegada finalitzat l’acte, les intervencions en vídeo sobre la presentació de la monografia estaran disponibles en el canal You Tube de la Fundació iBit. Els assistents podran fer preguntes a través del xat i les intervencions del públic es podran estendre fins a les 15 hores a través de Twitter utilitzant el hashtag #teletreball.

 

Share

Comentaris tancats.