Què és un telecentre? Renovació de convenis

Pareix que una pregunta com aquesta no té sentit en un blog com aquest. Sembla que tothom hagués de saber que és un telecentre. No sempre és així i quan surts de les persones que fan feina amb l’argot TIC te n’adones que hem de fer un esforç per convertir aquests termes tan tècnics a unes paraules més entenedores.

Un telecentre és un lloc equipat amb ordinadors i connexió a Internet on la ciutadania hi pot anar per accedir a Internet i aprendre que pot fer amb Internet. El Govern aposta pels telecentres per evitar la bretxa digital. La bretxa digital és un perill, és una desigualtat que hi ha entre els que tenen accés i saben utilitzar les noves tecnologies, i els que no hi tenen accés o no les saben utilitzar.

Ahir el Govern de les Illes Balears va renovar el suport a dos telecentres de Palma i tres de la Part Forana (Algaida, Campos, Esporles).

Per més informació podeu consultar la notícia de la CAIB, la notícia de la Fundació iBit, i el petit reportatge d’IB3.

Signatura dels convenis de suport als Telecentres de la XarxaBit

Signatura dels convenis de suport als Telecentres de la XarxaBit

Share

Comentaris tancats.