Cursos i tallers d’Internet per al mes de setembre

La XarxaBit i el Dr.TIC han programat per al mes de setembre una oferta formativa adreçada a tota la ciutadania i també a les empreses en particular.

El proper dia 25 de setembre el Dr.TIC realitzarà el curs “Twitter i Facebook per donar a conèixer el teu negoci”  per a mostrar els mitjans de comunicació social, les xarxes socials més populars a nivell professional (Facebook, Twitter o LinkedIn), quins usos fan d’elles les empreses per tal de donar-se a conèixer o com a mecanisme de comercialització i quins avantatges aporta a una empresa estar present a les xarxes socials davant la competència. Serà a Palma Activa, C / Gerreria, 6 de Palma el 25 de setembre de 12:00 a 13:30 h. La inscripció es pot fer on-line.

Per la seva part, la XarxaBit ha programat 6 tallers al PunbtBit de Flassaders. Es realitzaran dues edicions de “Crear un Blog amb Blogger”, “Com organitzar un viatge en línia” i “Eines per a smartphones”.

Al primer taller es mostrarà de forma pràctica com crear el nostre primer blog amb la plataforma Blogger de Google, aquesta s’empra per la seva senzillesa i facilitat d’ús per a principiants a la vegada que ofereix moltes opcions per a les persones que vulguin crear un blog professional.

Els objectius del taller “Com organitzar un viatge en línia” són aportar els recursos que ajudin a adquirir via Internet tots els serveis necessaris per fer un viatge, conèixer les comunitats de viatgers virtuals, conèixer les mesures de seguretat a Internet en comerç electrònic i mostrar plataformes per a la gestió de les fotografies i vídeos del viatge.

Per altra part el taller “Eines per a smartphones” mostrarà que són i per a què podem fer servir aquests dispositius, les aplicacions que ens poden fer la vida més senzilla i les eines de comunicació mòbil.

Els horaris i detalls els podeu consultar aquí i la inscripció es realitza al mateix centre Flassaders.

Share

Comentaris tancats.