Taller de firma electrònica. Vos hi apuntau?

El Dr. TIC està organitzant per dia 27 de setembre un taller de firma electrònica, al ParcBit. La inscripció és gratuïta però l’aforament és limitat. Així que si teniu curiositat per saber com funciona o tot el que es pot fer, vos hi esperam. Un dels principals avantatges és la facilitat per realitzar tràmits amb l’administració pública. Per exemple, per les S.A i les S.L. és obligatori disposar de firma electrònica per rebre les notificacions de l’Agència tributària. 

Si voleu començar a saber de què va tot això de la firma electrònica i com implantar-la en una pime vos podeu llegir aquest apunt del Dr. TIC. En aquest altre article es resumeixen els avantatges

Tot i que l’ús de la firma electrònica vagi en augment, encara li queda un llarg recorregut perquè sigui àmpliament utilitzada per les pimes. Podeu consultar les dades d’ús a l’Obsímetre número 5 elaborat per l’OBSI (Observatori Balear de la Societat de la Informació). 

 

Share

Comentaris tancats.