El correu electrònic

L‘Obsímetre 6, darrer baròmetre de dades publicat per l‘OBSI, parla de l’ús del correu electrònic a Balears. Així, a partir de les dades de l’INE, sabem que el 98.8% de les empreses de Balears disposa de correu electrònic. Aquest ús és lleugerament superior a les nostres illes que a la resta de l’Estat, tant per l’ús que en fa la ciutadania com el que en fan les empreses.

En quant a les empreses, existeixen diferències en l’ús  relacionades amb la grandària de l’empresa on observam que només el 63% de les empreses amb menys de 10 empleats utilitza el correu electrònic per relacionar-se amb el seu públic, davant del 96.8% (a empreses de 10 a 49 treballadors), 99,3% (de 50 a 249) i el 99,6% a les empreses més grans.

També es destaca l’augment de l’ús del correu electrònic a través de dispositius de mà. El mail, per altra banda, també s’ha convertit en el servei principal, en el més utilitzat pels internautes per motius particulars, amb un 88,5% a Espanya i un 89,2% a Balears, seguit de la cerca d’informació sobre béns i serveis, amb un 86,8% i un 85,1% respectivament.

Així i tot, hi ha qui diu que l’e-correu perd força davant les noves generacions, que tenen per costum comunicar-se a través de les xarxes socials, i que releguen el correu eletrònic a una comunicació formal i residual. Ivoltros, també pensau que l’e-mail té els dies comptats?

 

 

Share

Comentaris tancats.