Sessió pràctica de signatura electrònica per a empreses

La campanya de salut TIC que realitzam mensualment en el projecte Dr.TIC durant el mes de setembre es va enfocar a promoure l’ús de la signatura electrònica entre els empresaris i emprenedors de les nostres illes. Varem publicar diversos continguts en el blog, varem compartir articles i infografies interessants sobre aquesta temàtica a través de les nostres xarxes socials i vam organitzar un taller presencial al qual van assistir més de 15 persones. Moltes d’elles ens van fer saber que es van quedar amb ganes de més, així que ens hem posat mans a l’obra i hem organitzat una nova sessió però més aviat pràctica sobre signatura electrònica. En el taller aprendrem a signar una factura, un contracte laboral i fins i tot com signar un correu electrònic!

La sessió tendrà lloc aquest divendres 26 d’octubre de 9:30 a 11 hores en la sala de formació de l’Edifici Disset al Parc Bit i la impartirà la mateixa formadora de l’anterior taller, Sandra Botella de l’empresa Paperless Mallorca. Aquí trobareu més informació sobre la sessió. Les places són limitades, així que cal inscriure’s prèviament a través d’aquest enllaç.

A més d’aquesta acció formativa en noves tecnologies, durant les properes setmanes organitzam més tallers i cursos amb els nostres col·laboradors. De fet, aquest dijous formarem a empresaris i emprenedors del municipi de Calvià en l’ús de les aplicacions en el núvol (cloud) que tenen a la seva disposició a la Xarxa, i dimarts que ve crearem blogs d’empresa amb l’eina Blogger a PalmaActiva.

Aquestes i més accions formatives que tenim previstes fins final d’any les podeu consultar aquí:

El nostre calendari formatiu

El nostre calendari formatiu

 

Share

Comentaris tancats.