Els Dilluns dels emprenedors palmesans són en clau de TIC

Banner dels Dilluns TIC a PalmaActiva

Banner dels Dilluns TIC a PalmaActiva

Durant aquest 2013 el Dr.TIC continua endavant amb la seva missió: capacitar digitalment a emprenedors i empresaris de les Balears. Ja té sobre la taula el pla de treball per aquest any, sobre qual ha innovat amb iniciatives com els Dilluns TIC.

A partir del 28 de gener i durant gran part dels dilluns d’aquest primer semestre de l’any formarà a emprenedors de la ciutat de Palma en competències digitals. Aprendre a implementar i gestionar accions basades en codis QRs en l’àmbit empresarial, quines són les primeres passes que s’han de conèixer per a montar una tenda online o quins són els tràmits electrònics que un emprenedor ha de seguir per a constituir la seva empresa són algunes de les temàtiques que tenim a l’agenda.

Si ets emprenedor i vols millorar els teus coneixements digitals per a ser més productiu en el teu dia a dia i més competitiu, t’hi apuntes?

Share

Comentaris tancats.