Cercam empreses docents per formar part del nostre projecte

Dr.TIC

Dr.TIC

Si ets una empresa que treballa en l’aplicació de les noves tecnologies en altres empreses i vols donar-te a conèixer, et convidam a que formis part del nostre projecte.

Tenim una borsa oberta disponible per a aquelles empreses que treballeu en l’aplicació de les noves tecnologies en altres empreses i vulgueu participar com a docents de les píndoles formatives que impartim amb les entitats i ajuntaments que col·laboren amb nosaltres arreu de Balears. Les temàtiques de les píndoles són molt diverses, des del comerç electrònic, fins el màrqueting i la comunicació, passant per la factura electrònica, la signatura electrònica, el teletreball, les eines de gestió empresarial, la pàgina web, l’ús dels smartphones o la seguretat digital.

T’hi uneixes?

Per a més informació, no dubtis en contactar-nos a través de drtic@ibit.org o telefonar-nos al 971 17 72 97 demanant pel Dr.TIC.

Share

Comentaris tancats.