Dia d’Internet 2013

     Logo Dia de Internet

La Fundació Bit, entitat gestora del ParcBit, organitza en motiu del Dia d’Internet dues activitats dirigides a fomentar la Societat de la Informació i difondre la cultura de la innovació tecnològica entre la ciutadania balear.


Concurs ParcBitiados

Concurs ParcBitiados Del 13 al 17 de maig a les 12h. ParcBit

Posam a prova els teus coneixements sobre el ParcBit i les seves empreses. Escaneja els 5 codis QR repartits per al parc i aconsegueix una plaça d’aparcament durant 6 mesos! Segueix llegint.


Agenda Digital EspanyolaCol·loqui “L’Agenda Digital per a Espanya: reptes i oportunitats”. 17 de maig a les 10h. Auditori

Quins reptes i oportunitats ofereix l’Agenda Digital per a Espanya a les nostres empreses? Com pot avançar la nostra societat cap a una ciutadania digital? Segueix llegint.


Pot donar-se de baixa d’aquest butlletí o modificar alguna de les seves dades de contacte, per exemple el correu electrònic escrivint un correu a comunicacio@ibit.org

Avís legal:
A l’efecte de la Llei Orgànica 15/1999, de Protecció de Dades de caràcter personal, es fa constar que les dades personals expressades en el present document estan incorporades al fitxer amb nom Contactes, creat per Fundació Bit. La finalitat del fitxer és l’enviament de comunicacions (mailings i el seu seguiment) i el contacte amb col·laboradors. Es reconeix als interessats els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició establerts a la Llei Orgànica citada, que podran exercitar dirigint un escrit a l’adreça Fundació Bit, carrer de Laura Bassi número 1, 07121 Palma de Mallorca o bé a l’adreça de correu electrònic comunicacio@ibit.org


Logo Govern Illes Balears
Enllaços

 

Share

Comentaris tancats.