Butlletí el ParcBit al dia

 ACTIVITATS PARCBIT

MineturJornada informativa Ajudes R+D+i 2013. 24 de maig a les 10.30h. Sala de premsa

El Ministerio de Industria, Energía y Turismo ens explicarà la convocatòria d’ajudes R+D+i 2013 destinada fundamentalment a empreses que vulguin posar en marxa projectes tecnològics innovadors. Segueix llegint.

Curs Red IDICurs “Itinerari R+D+I: Creativitat i innovació”.  29 de maig a les 10.30h. Sala de premsa

Juntament amb Red I+D+i s’ofereix un curs gratuït per introduir i fomentar la innovació en les empreses a través d’un format participatiu, permetent als assistents desenvolupar una actitud proactiva i aplicada cap a la innovació. Segueix llegint.


 ALTRES ACTIVITATS 

Think BigI Cicle de conferències Think Big, become Big! 20 i 21 de maig, de 17 a 19h. Centre de Cultura “SA NOSTRA”

La Fundació Bit participa en el cicle de conferències Think Big, become Big! de Telefónica amb una sessió d’anàlisi del sector tecnològic balear i sobre la importància d’analitzar l’entorn a l’hora de llançar-se a la recerca de feina. Segueix llegint.

Kantox


Trobada d’empresaris amb Kantox sobre el “món” de les divises en l’empresa: Claus per estalviar i evitar riscs. 21 de maig, a les 12h. Cambra de Comerç de Mallorca

La trobada organitzada per la consultora Kantox es dirigeix a empresaris interessats amb activitats de import/export i operacions en divises. Segueix llegint.


 ANUNCIS

ISBIT


Cursos intensius d’idiomes

L’escola ISBIT ofereix cursos intensius d’idiomes (anglès, alemany i rus) al ParcBit per als mesos de juny i juliol amb descomptes especials per a treballadors del parc. Segueix llegint.Pot donar-se de baixa d’aquest butlletí o modificar alguna de les seves dades de contacte, per exemple el correu electrònic escrivint un correu a comunicacio@ibit.org

Avís legal:
A l’efecte de la Llei Orgànica 15/1999, de Protecció de Dades de caràcter personal, es fa constar que les dades personals expressades en el present document estan incorporades al fitxer amb nom Contactes, creat per Fundació Bit. La finalitat del fitxer és l’enviament de comunicacions (mailings i el seu seguiment) i el contacte amb col·laboradors. Es reconeix als interessats els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició establerts a la Llei Orgànica citada, que podran exercitar dirigint un escrit a l’adreça Fundació Bit, carrer de Laura Bassi número 1, 07121 Palma de Mallorca o bé a l’adreça de correu electrònic comunicacio@ibit.org


Logo Govern Illes BalearsEnllaços

 

Share

Comentaris tancats.